Varför gillar yngre killar äldre tjejer?

Vad folk söker på för att hitta till vår blogg kan inte sluta fascinera mig. Får de svar på sina frågor? Det senaste var ”Varför gillar yngre killar äldre tjejer”. Det är vi inte säkra på att de gör, alla fall inte överlag men vi hoppas starkt att vissa specifika skulle gilla vissa andra specifika om de träffades.

Om man läser vår blogg hoppas (men tvivlar) jag på att man förstår varför tycke skulle uppstå. Min spontan reaktion på frågan är liksom SNÄLLA JAEJOONG! Det skiljer bara 3 och ett halvt år mellan oss och i fredags fick jag som enda person i ett stort sällskap visa legitimation på ett 18-års ställe. Nona är ungdomlig, livserfaren och ska snart lära sig koreanska så att du förstår vad hon säger. Snälla gilla mig. Pip. /j

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Varför gillar yngre killar äldre tjejer?

  1. Pingback: Det finaste på länge | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.