Varför gillar yngre killar äldre tjejer?

Vad folk söker på för att hitta till vår blogg kan inte sluta fascinera mig. Får de svar på sina frågor? Det senaste var ”Varför gillar yngre killar äldre tjejer”. Det är vi inte säkra på att de gör, alla fall inte överlag men vi hoppas starkt att vissa specifika skulle gilla vissa andra specifika om de träffades.

Om man läser vår blogg hoppas (men tvivlar) jag på att man förstår varför tycke skulle uppstå. Min spontan reaktion på frågan är liksom SNÄLLA JAEJOONG! Det skiljer bara 3 och ett halvt år mellan oss och i fredags fick jag som enda person i ett stort sällskap visa legitimation på ett 18-års ställe. Nona är ungdomlig, livserfaren och ska snart lära sig koreanska så att du förstår vad hon säger. Snälla gilla mig. Pip. /j

Annonser
Det här inlägget postades i Allmänt och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Varför gillar yngre killar äldre tjejer?

  1. Ping: Det finaste på länge | Dancing On Our Own

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s