Oh what a shame

Sitter i vardagsrummet vid braskaminen hos mina föräldrar utanför Västerås och väntar på nya äventyr. Tittar på Robbie Williams och Gary Barlows nya Brokeback Mountain inspirerade video. En del kallar den parodi. Jag ser den som vacker fanservice med en historia som skulle kunna vara hämtat ur en fanfic om Robbie och Gary. De har, enligt rapporter, varit osams sedan Robbie lämnade Take That 1995. Över 15 år har passerat och nu har de försonats. Försoningen firar de genom att skriva en sång tillsammans om det onödiga i att vara osams och spela in en video där de ger varandras åldrande ansikten heta blickar i cowboymiljö.

Jag kan inte låta bli att tänka på två andra pojkbandsstjärnor. De brukade också vara vänner (eller älskare beroende på vad man vill se). Nu står de på varsin sida av ett splittrat pojkband. Snälla Yunho och Jaejoong lyssna på Gary och Robbie innan det har gått 15 år och ni står där med grånande hår och ångest.

”What a shame we never listened I told you through the television And all that went away was the price we paid People spend a lifetime this way And that’s how they stay Oh what a shame.”


Obs bilden av Jaejoong och Yunho är photoshoppad av Even. /j

Annons
Detta inlägg publicerades i Comeback och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Oh what a shame

  1. Pingback: Take That och eventuella ursäkter | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.