Yunho är i Sverige

Vi skrev tidigare att folk bara sökt på ”dancingonourown”, ”naket” och ”tuttbilder” för att hitta vår blogg. Nu har sökningarna utökats rejält men”tuttbilder” är fortfarande populärt. (Kanske tack vare att vi vid upptäckten publicerade lite tuttbilder.)

För några dagar sedan dök en ganska oväntad sökning upp ”Yunho är i Sverige”. Jag trodde jag visste var Yunho varit den senaste veckan, först i Seoul för SMTown live och sedan i Japan för att göra lite reklam för Korea. Ändå fick jag googel och forum-panik. TÄNK OM YUNHO VAR I SVERIGE? Och vi missat det. Jag vet inte vad jag skulle göra i sådana fall. Det ryktas om att han håller på att spela in en soloskiva. Svenska låtskrivare förekommer i k-popvärlden. Jörgen Elofsson har tidigare sålt låtar till Yunhos bolag SM. AAAahhh… Jag måste lita på sharingyoochun. Yunho är inte i Sverige. Den här bilden är tagen igår när Yunho kom tillbaka till Korea, från Japan:


/j

Annons
Detta inlägg publicerades i Spazz, Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Yunho är i Sverige

  1. Pingback: Det finaste på länge | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.