Vilka är mest kära?

”I don’t understand what everyone is flailing over. They’re married, they do this kind of stuff all the time for God’s sakes.. Pffft…”

Ett av min största huvudbryn just nu är vilket av paren i SHINee som är mitt favoritpar. Det här är mycket problematiskt eftersom jag fått tre teckningar ur en valfri fanfiction-novell i födelsedagspresent av Johanna. Teckningarna ritas på beställning, det gäller bara för mig att bestämma vilka jag vill ha. Och jag kan inte bestämma mig. Jag trodde jag hade gjort det där det lutade åt en ångestfylld men vacker kärlekshistoria mellan Onew och Minho. Relationen mellan dem känns på många sätt mer jämställd. Men så kommer klipp som det här och helt plötsligt saknar jag det snäsiga och hårda men ändå kärleksfyllda samspelet mellan Onew och Key. AAAH!

Jag har till på söndag på mig.

/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Vilka är mest kära?

  1. Pingback: Dirt | Dancing On Our Own

  2. Pingback: Kluven och ouppmärksam | Dancing On Our Own

  3. Pingback: Kära på riktigt, inte kära på riktigt, kära på riktigt… | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.