Vi är DBSK?

Under SMTown i Seoul uppträder Changmin och Yunho utan de andra tre DBSK-medlemmarna men refererar ändå till sig själva som DBSK. Med självsäkra röster hälsar de publiken.                                                                                                                                   – Hej, vi är DBSK! Som om de andra tre medlemmarna stod bredvid dem och allting var som vanligt. Inte en tår, en darrande stämma eller ett ord om de andra. De fortsätter med att säga att de ska jobba hårt för att visa oss ett stiligare och bättre DBSK. Hur då? Changmin och Yunho står maktlösa inför faktumet att tre av medlemmarna stämt SM, bildat en trio och gör succé i Japan. De är ensamma kvar hos SM utan stjärnorna Jaejoong, Junsu och Yoochun. Vad menar de? Vad betyder stiligare och bättre? En stelare förnekande duo med muskulösa kroppar och inga tårar? Jag vet att Yunho och Changmin alltid varit de minst känslomässiga i DBSK, alla fall framför kamerorna. De har vidhållit en distans i intervjuer och försökt svara som ”duktiga stjärnor.” Men här går det faktiskt överstyr. Vad menar de? Har SM sagt till dem att säga så här?

I Japan har de andra tre visat sina känslor för fansen. Jaejoong som var känd för att aldrig gråta har storgråtit floder tillsammans med fansen. Här håller han ett känslomässigt tal under den sista av en rad konserter han genomfört tillsammans med Yoochun och Junsu:


Fans diskuterar och bråkar om vem som handskas dåligt och bra med uppbrottet. Det känslomässiga öppna sättet ger överlag mer sympatier. (Jag är så jävla kär i Jaejoong. Han är så smart.) Om det inte går överstyr som med Yoochuns märkliga tatuering. Mest synd tycker jag dock om Yunho och Changmin som beter sig så otaktiskt stelt och märkligt och som dessutom valt att stanna hos SM. Hoppas ryktet om att de jobbar på varsin soloskiva stämmer, SM borde åtminstone ge dem det. /j

Annons
Detta inlägg publicerades i Oro och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.