Unga killar som gillar äldre tjejer

Onew har avslöjat vem hans idealtjej är i ett radioprogram. (Hon heter Jungah och är med i bandet After School men det är endast en parentes.) Det viktiga är det här: “I don’t know her age, but I do know that she’s a noona.

Jag vet hur gammal Jungah är. Hon är 83:a. Sex år äldre än honom. Det är inte första gången han uttalar vikten av att tjejen ska vara noona för att han ska bli intresserad. Enligt allkpop ska dock det här vara första gången han uttalar sig om en specifik tjej. (Något jag fnös högt av när jag läste; det är åtminstone andra gången. Tro mig, jag vet.)

NOONA! Han la till något ”med fin röst och vackra händer”. Väljer att ignorera det. (Jag sjunger som en kråka och mitt lillfinger är dessutom skrattretande litet.)

/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Spazz, Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Unga killar som gillar äldre tjejer

  1. Pingback: På gränsen | Dancing On Our Own

  2. Pingback: Happy Onew sangtae day! | Dancing On Our Own

  3. Pingback: Dancing on our owns år | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.