Både vill och inte vill

Just nu pågår SMTown i Seoul. En sex timmars lång konsert på Jamsil Olympic Stadium. Det är samma känsla i magen som när jag inser att sommaren är slut och det nästan är ett år kvar till nästa, en form av tomhet. Gånger sju. Det känns som om vi missar något stort, som att ha varit där skulle ha förändrat väldigt mycket. Samtidigt vet jag att det inte är försent. Datumet för Tokyos tur att stå som värdar för scaryfantastic SM-family extravaganzat är inte ens satt. På SMs hemsida står det fortfarande ”coming soon”.

På min favorit bland SHINee-bloggarna, forevershiningshinee, finns massa bilder från stadion, både inifrån och utanför. Människor på väg in, människor som sitter bänkade. Vi hade kunnat vara bland dem. Kan fortfarande uppleva det. Jag både vill och inte vill. På bilderna från presskonferensen står hela SMs artiststab  fyra rader och ser ömsom allvarliga ut, ömsom glada. Junsu, Jaejoong och Yoochun är såklart inte där. Changmin ser ut att vilja dö. Amber är inte med överhuvudtaget. De senaste dagarna har fancams florerat med SHINee-medlemmar som somnar stående. Det känns hemskt. Samtidigt: SHINee, YUNHO&CHANGMIN, BoA, f(x), SUPER JUNIOR och SNSD. Både vill och inte vill.


Mest vill jag flytta till Seoul för ett tag och reda ut mina känslor.

/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Oro, Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Både vill och inte vill

  1. Tobias skriver:

    Dit hade varit kul att åka

  2. Pingback: Sex, barnstjärnor och utarbetade idoler | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.