Lika gammal som Rain

Vuxen. Noona. Lika gammal som Rain.


Idag fyller jag 28 år. Det är inte roligt. Jag blir stressad av tiden som går. Åren som säger att man borde bestämma sig för om man vill skaffa barn, vanligt jobb, partner och hem. Jag tvekar och drömmer om andra saker. I morse firade Elin mig med en rosa godismaskin. Lars undrade vad jag önskade mig. Jag svarade spontant JAEJOONG! Lars sa att han skulle skicka över Jaejoong. Sen läste jag om ett Erik Saade-fan som fick en hälsning i live-sändning av Saade i födelsedagspresent. Då tänkte jag att en live-hälsning från Korea skulle räcka. Om den verkliga Jaejoong stod utanför min dörr skulle jag antagligen bli besviken över hur han faktiskt var.

/j

Annons
Detta inlägg publicerades i Oro och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.