Sörby skola

I fredags var jag med min familj och tittade på mammas nya konstkollektiv. Hon hyr Sörbys gamla skola nära Ängelsberg tillsammans med några vänner. Jag bad min mormor och lillasyster att göra hjärtan med armarna, sedan klottrade jag YunJae på vägen utanför och dekorerade köket med ett bitterljuvt budskap. Mamma sa att hon verkligen gillade min installation och skulle låta den hänga kvar. Jag försökte låta bli att tänka på Yoochuns tatuering. I bilen hem sjöng jag och min syster DBSKs Ballons.

/j

Annonser
Det här inlägget postades i Fanmade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Sörby skola

  1. Ping: YunJae i hångeltrappen | Dancing On Our Own

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s