Över 800000 människor

Jag har funderat och funderar över vad Yoochuns nya tatuering ska betyda för mitt användande av Always keep the faith. Jag vill inte låta den förstöra en av de finaste sakerna jag vet, Cassiopeia. Även om DBSK inte vill ha vår längtan just nu så finns vi över 800000 människor kvar. Vi drömmer fortfarande om att Jaejoong ska ta Yunhos hand och de fem vackraste stämmorna vi vet ska utmana varandra till perfektion. Vi vill se världens bästa pojkband stå enade och sjunga och dansa bort våra sorger. Jag vill inte ge upp idén som inte bara handlar om Jaejoong, Yunho, Yoochun, Junsu och Changmin utan om oss. Vi som längtar efter män som gråter av lycka när de står framför oss och har fyllt Japans största arena. Män som tatuerar sitt pojkbands namn på ryggen. Män som älskar att vara saknade av tonåringar och äldre kvinnor, som förstår det storslagna i att vara en del av ett pojkband.

/j


Annons
Detta inlägg publicerades i Oro och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Över 800000 människor

  1. Pingback: Vad fan händer? | Dancing On Our Own

  2. Pingback: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA… igen | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.