Inte avundsjuk. Tror jag.

Kommer tillbaka efter nästan en vecka med bristfälligt internet och utan fri tillgång till k-popklipp och nyheter. Veckans jobbigaste har jag såklart inte missat (why, Yoochun, why?). Däremot var nyheten om G-Dragons eventuella modellflickvän en nyhet. Tydligen ska han ha dejtat en amerikansk/japansk tjej med stora läppar en längre tid. Hans bolag har redan kommit med en dementering, de är bara VÄNNER. Jag tror inte på det. Är det någon som ligger så är det G-Dragon. Kanske. De är kanske inte ihop men de ligger nog med varandra. Kanske.


Jag skrev nyligen att han antagligen var det närmaste en crush jag har på en k-popidol. Nu slår det mig att jag kanske borde bli avundsjuk. Lite. Göra lite ont i magen. Men inte. Inte ett dugg. Det kan betyda tre saker:

1) Jag har kollat på alldeles för lite fnissklipp med G-Dragon på sistone.

2) Jag ljög och är egentligen mer kär i någon annan som är lite för pinsamt att erkänna.

3) Jag har ingen k-popcrush alls.

Den första som svarar rätt får en klubba.

Obs. Jag vet själv inte riktigt svaret heller än. Eller så gör jag det.

/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Oro och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Inte avundsjuk. Tror jag.

  1. dancingonourown skriver:

    Nummer 1 och 2. Du var kär men dina känslor har rört sig mot ett annat håll för att du istället för att titta på G-dragonfniss har tittat på någon annans fniss. /j

  2. Pingback: Fortfarande ingenting | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.