We’re the one! Eternally

Det är konstigt hur saker förändras. Vi har skrivit Always keep the faith överallt. Plötsligt smakar uttrycket bittert på tungan. Yoochuns nya tatuering har gjort det svårare att tro. Jag behöver en fanfic som förklarar varför han gjorde den och varför han väljer att visa den för fansen. En fanfic med en logisk romantisk förklaring. Snart kommer han lägga till Yunho och Changmins namn.

Trött försöker jag återfå tron på DBSK med morgonkaffe ur Elins DBSK-mugg och gamla DBSK-klipp. Tittar på en live konsert från Japan. Den avslutas med Kiss The Baby Sky som Yoochun har skrivit, att jag kan hålla tillbaka tårarna när han ropar alla medlemmars namn och sedan ”We’re the one! Eternally” är ett under. Tårarna kommer först när Jaejoong ber Cassiopeia att sjunga med och hela arenan skroderar ”Baby sky, all the dreams and hopes made of your eyes”.

/j


Annons
Detta inlägg publicerades i Oro och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.