Sexscen på toaletten

Okej, mycket om samma idol nu men morgonens mest chockerande nyhet för mig är uttalandet om Onews nya musikal. Musikalen handlar om en kille, rocker-wannabe, och en tjej, skådis-wannabee, som träffas på en klubb under 80-talet. Till ett soundtrack bestående av bland annat Styx, Bon Jovi, Pat Benetar, Poison och Journey blir de kära. Så mycket visste jag och redan här var jag lite orolig över hur alla mvps (most valuable players, Onews fans kallas så efter en textrad i debut singeln Replay) skulle reagera på en uttalad kärlekshistoria. Fans svartsjuka är inte att leka med och jag tänkte att den kvinnliga skådisen nog fick passa sig. Och så läser jag nu om sexscenen. Hur har man tänkt att lösa det här?

I hans förra musikal började snacket gå om en kyss. Innan det visade sig att det var en mindre puss som hamnade på en äldre manlig skådis av misstag var jag mvps i upplösningstillstånd. HAN, MED SIN OSKYLDIGA IMAGE. SKULLE HAN KYSSA NÅGON? Och nu ska han alltså låtsas ha sex på toaletten. En kille som fram till nyligen hävdade att han aldrig kysst någon. (Vilket inte kan vara sant. Tror jag.)


Dessa ser jag som möjliga alternativ:

1) SM Entertainment vågar låta honom göra detta eftersom det redan är ett faktum att han är ihop med någon annan på bolaget. Kanske någon i bandet f(x). Eller drömscenariot med någon av de andra medlemmarna i SHINee (Key eller Minho).

2) Sexet kommer endast hintas extremt extremt lite. Typ att skådisarna försvinner in bakom en skärm och musiken höjs markant.

3) Sexet klipps bort ur originalmanus de kvällar han är med. (Han delar rollen med två äldre killar som inte är idoler på samma sätt längre.)

4) Sexet klipps bort ur originalmanus helt. Sex finns knappt alls med i någon av de koreanska serierna jag sett. Även om anspelningar på sex är mycket vanligt är just skildrandet av sexakter, framförallt med yngre, inte vanligt alls i populärkulturen.

Jag vet inte vilket alternativ jag hoppas mest på. Antagligen att han är ihop med Key eller Minho. Avslutningslåten i musikalen är i alla fall Journeys Don’t stop believing. Det gillar jag.

/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Oro, Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Sexscen på toaletten

  1. Pingback: Hyperventilerar | Dancing On Our Own

  2. Pingback: Lama kramar, rött hår och fler namn | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.