Svek, Roxette och brasilianska fans

Jag känner lite att jag svikit en av mina favoritkillar Onew i dag.  JAG GLÖMDE BORT ATT HAN SKULLE VARA MC PÅ MUSIC CORE OCH TITTADE INTE. HUR KUNDE JAG? (Jag har naturligtvis sett alla klippen nu på youyube. Han hade ungefär världens finaste fluga/rosett runt halsen och snelugg. Men jag såg det inte live.)


Eftersom jag känner att jag inte riktigt fullgjorde min plikt som fan i dag är det tur att andra gör det. I kväll ska jag gå på Roxettes officiella turnépremiär och Sundsvall Tidnings framsida pryddes i dag av ett fantastiskt fint fan som rest från Brasilien för att vara med på turnépremiären. Danyela har rest i ett dygn för bandet som hon säger har gjort henne till en bättre människa. Hon berättar bland annat om hur hon och hennes vänner hade en bönekedja under tiden Marie Fredriksson var sjuk där de bad 44 gånger tillsammans eftersom Marie var 44 år gammal. Dessutom lyckades hon hamna på samma flyg som Roxette till Sundsvall där hon kunde säga till Marie att hon älskade henne, något hon velat göra i arton år. Hon har varit vid konsertarenan sedan tidigt imorse.

Så himla fint. Blir gråtfärdig och arg på mig själv för att SMTown i L.A eller Tokyo inte är en självklarhet eftersom jag är för snål och feg.

/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt, Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Svek, Roxette och brasilianska fans

  1. Pingback: Dramat fortsätter och OnHo-lycka | Dancing On Our Own

  2. Pingback: Happy Onew sangtae day! | Dancing On Our Own

  3. Pingback: Dancing on our owns år | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.