Pojkband med 21 medlemmar

Super Junior, som länge varit världens största pojkband, får verkligen stiga åt sidan för Double B 21 som i dagarna släppte sin första video. Precis som namnet antyder består gruppen av 21 medlemmar. 21!!!! Att det är aningen problematiskt med så många är tydligt i första videon där endast sju medlemmar visas. Tydligen har bolaget valt att dela upp dem i grupper om tre eftersom 21 stycken är för många för att alla ska få plats på scenen samtidigt. Hmm. Räknas det verkligen som ett band då? De måste ju nästan uppträda alla tillsammans någon gång för att räknas tänker jag. Eller? Fortsättning följer.

”Lmao imagine a ballad group of 21 all just standing there and singing ROFL!” (nehamadraAugust 7, 2010 at 11:55 AM)

/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Pojkband med 21 medlemmar

  1. Tae skriver:

    Super Junior är uppdelat i åtminstone tre sub-grupper, däremot har ju dessa grupper olika namn. Kanske blir något liknande här. Läste någonstans att en av dessa 21 är en tjej.

    • dancingonourown skriver:

      Sant, fyra subgrupper till och med. Ja, hoppas att det blir liknande här, subgrupper + gemensamma framträdanden! 21 stycken på scenen samtidigt låter helt fantastiskt. Och sjukt spännande om det är en tjej också (men då föll min rubrik, haha). /e

Kommentarer är stängda.