”You’re straight, really aren’t you?”

Elin har åkt till sina föräldrar. Jag är ensam hemma och sträckläser fanfiction. En 126 sidor novell om DBSK där dekadenta Yoochun lurar in hela bandet i ett spel där de måste ge varandra orgasmer. Författaren Mimei bygger Snap på en gedigen kunskap om de olika medlemmarna, människor som omger dem och koreanska och japanska seder. Den något orealistiska historien känns faktiskt inte helt långsökt. Särskilt som det till att börja med handlar mer om spänningen i att ta lite på varandra än orealistiskt penetrerande sex. Alla medlemmar är heller inte helt bekväma med spelet men väljer att utmana sig själva. Till min förtjusning visar det sig ganska snart att Jaejoong och Yunho har svårt att hålla sig till spelets regler om att en ger och en får. Deras första sexuella kontakt framkallar en rad känslor de länge hållit tillbaka.

Novellen visar sig också innehålla alla de klassiska DBSK-paren. Yoochun och Jaejoong är bästisar. Livet som stjärnor har gjort det omöjligt för dem att träffa tjejer på samma sätt som innan. För att känna sig mindre ensamma börjar de experimentera sexuellt med varandra. En aktivitet de snart avbryter, för att de aldrig varit kära i varandra, men som leder till att båda förstår att de attraheras av båda könen. Jaejoong börjar utveckla känslor för Yunho, känslor som naturligtvis är besvarade men som båda håller tillbaka fram till spelet börjar. Yoochun blir kär i Junsu (eller har alltid varit). Junsu är kristen och har en komplex inställning till sex och homosexualitet. Han har svårt att veta hur han ska hantera sin växande längtan efter Yoochuns kropp.

Junsu och Yoochun                                               Jaejoong och Yunho

Jaejoong och Yunho kallas YunJae av fansen, Yoochun och Junsu YooSu. De är alla fyra mycket medvetna om att noveller som Snap existerar. De är antagligen tillsagda av sina bolag att spela på att de skulle vara mer än vänner, särskilt YooSu är mästare på fanservice. De ger varandra heta blickar, håller hand och ger varandra komplimanger. Den sista yngsta medlemmen Changmin gillar inte fanservice, han blir stel och generad när de andra håller på. Därför blir han nästan alltid över i fanfiction om DBSK. Ofta är han olyckligt kär i Jaejoong eller så blir han ihop med någon kändiskille som inte är med i DBSK. I Snap löser författaren problemet med en för genren Boys Love radikal idé. När Changmin, för att vinna spelet, ska ha sex med Yoochun utspelar sig följande:

You’re straight, really aren’t you?”

The question takes Changmin aback. ”Huh?”

”Oh.” Yoochun pauses. ”I didn’t mean to offend you.”

”No. I guess you’re right. It’s just, I mean, I buy into the spectrum theory of sexuality. It doesn’t have to be black and white. And all living things possess beauty…we can’t always control who we’re attracted to.”

”Sorry.” Yoochun pulls away, sheepish again. ”I shouldn’t have said anything.”

“Forget it.” Changmin grins idulgently. ”Let’s get on with this, shall we.”


Changmin

Hittills har Changmin ändå haft sex med både Yoochun och Jaejoong, Snap är ju trots allt fanfiction. Nu ska jag läsa de sista delarna och hoppas att Yunho och Jaejoong får varandra. /j

Annons
Detta inlägg publicerades i Fanmade och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till ”You’re straight, really aren’t you?”

  1. Pingback: Changmin; Gender is socially constructed. | Dancing On Our Own

  2. Pingback: YooSu briljerar | Dancing On Our Own

  3. Pingback: Sånt jag gör när fredag blir lördag | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.