Yey, Justin Bieber!

Jaha. Så är den här trevliga bashingen igång igen. HUR KAN MAN GILLA JUSTIN BIEBER? VA?! HAN BÅDE SER UT OCH LÅTER SOM EN TJEJ, HAHA! ALLA TJEJER GILLAR HONOM BARA FÖR ATT HAN ÄR SÖT, FÖR TALANG, DET HAR HAN JU INTE. HAN ÄR SÄKERT BÖG. DE KOMMER DRA MED SINA STACKARS POJKVÄNNER PÅ FILMERNA. STACKARS STACKARS POJKVÄNNERNA. SYND ATT MAN INTE LEVDE PÅ 60/70-TALET DÅ ALL RIKTIG MUSIK GJORDES, SOM MICHAEL JACKSON (ehm, för MJ var ju inte flickidol, medlem i ett pojkband, feminin, barnstjärna och under åren starkt hatad av många, ehm.)

Gud så fruktansvärt tröttsamt. Hur kan det vara så svårt att se styrkan och påverkan som artister som Justin Bieber har? Påverkan på bilden av mannen, nya ideal och hur han kan fungera som ett vapen för att utmana patriarkala strukturer i samhället? Eller är det kanske just detta som killarna med de hatfulla och ”ironiska” kommentarerna ser? (För det är flest killar som skriver den här typen av kommentarer.) Är det därför Justin Bieber skrämmer dem så mycket?

P.s. För dem som skräms av Justin Bieber är antagligen k-popscenen mardrömmen. Där regerar feminina flickidoler. D.s.

/e och j

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.