Vad händer efter snyftvideon?

I dag har det kommit nya rapporter om SS501, pojkbandet som för cirka 2 veckor sedan släppte en snyftvideo (https://dancingonourown.wordpress.com/2010/07/09/oro-2/). SS501s kontrakt med DSP Entertainment har gått ut och nu verkar det som att samtliga medlemmar lämnar bolaget.

Ledaren, den populära, Kim Hyun Joong ska satsa på skådespeleri på bolaget Keyeast. Hyun Joong var/är bandets absoluta stjärna. Han är känd för sin oemotståndligt personliga charm och sitt dockansikte. Hans märkliga lätt ironiska humor är briljant (det är inte konstigt att han är bästis med världens bästa Jaejoong). Sång och dans är dock inte Hyun Joongs starkaste sida, han är en medelmåtta. Efter att ha medverkat i succéserien Boys Over Flowers, som har gjort honom till stjärna i hela Asien, förstår jag hans val att satsa på skådespeleri.

Park Jung Min, också kallad Sexy Charisma, ska även han satsa på skådespeleri (och musikal gissar jag) på annat bolag. Han är bland mina vänner mest känd för sina näsor. Ett tag hade han nästan ingen och sedan helt plötsligt fick han en nästan fin näsa. Han är inte ensam om att ha lagt till och tagit bort delar av ansiktet i SS501 men hans näsbyte är det mest extrema eftersom det hände mitt i karriären.

De övriga tre medlemmarna Young Saeng, Kyu Jong och Hyung Jun vill bilda en trio och söker efter ett nytt bolag som vill arbeta med dem på det villkoret. De har tidigare släppt musik tillsammans när de andra två varit upptagna med annat. Ett mycket lyckat samarbete som gav dem och oss till två hits.

Det rapporteras om att SS501 fortfarande älskar varandra även om det är problem med DSP Entertainment. De är inte osams och Hyun Joong har medvetet valt ett bolag som kommer låta honom samarbeta med de andra i SS501. Om de andra hittar bolag som tillåter återförening kommer inte bandet att splittras. Hm. K-popindustrin är komplex, sorglig och underbar. Heja och hoppas. /j


Annons
Detta inlägg publicerades i Oro och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Vad händer efter snyftvideon?

  1. Pingback: Stalking Kim Hyun Joong? | Dancing On Our Own

  2. Pingback: Trams | Dancing On Our Own

  3. Pingback: En stor kladdig kaka | Dancing On Our Own

  4. Pingback: Godisautomat | Dancing On Our Own

  5. Pingback: Wail-soppa och misfits | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.