he makes me feel sexually confused…

Egentligen är det helt vansinnigt att han knappt nämnts ännu. Även om han pryder vår header har han inte alls fått cred för hur otroligt fantastisk jag tycker att han är. Kwon Ji Yong, eller G-Dragon, hans artistnamn under vilket han framförallt är känd. Han är i dagsläget vilken ligger närmast potentiell förälskelse, även om det tog tid att erkänna. Barnstjärna och känd från cirka tolvårsåldern. Rappare och låtskrivare. Skandalomsusad med stämningar om såväl plagiering som uppseendeväckande beteende (han iscensatte exempelvis en sexakt där han torrjuckade mot en dansare i en säng placerad mitt på scenen). Och samtidigt fruktansvärt framgångsrik i Korea och i Japan, både som soloartist och i sitt band Big Bang där han är ledare. Ingen vågar som han och få får mig lika fascinerade med en personlighet som är den perfekta blandningen av pondus och fniss.

Hittade en behind the scenes-video på youtube från vad som kan vara en av de snyggaste modebildserierna någonsin i Vogue och insåg att han bör få mycket mer plats i bloggen.


Fortsättning följer…

/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.