Trafiksäkerhet med SHINee

Bäst hittills. Kameramännen på Inkigayo har rykte om sig att vara bäst och det var de. Snyggt filmat, mycket gruppbilder på koreografin. Jonghyuns röst bättre men inte hundra. Hm, för högt tonläge känns närmast.

Dagen till ära lär de oss också hur man beter sig säkert i trafiken. Någon borde spela in en sådan här i Stockholm också.

/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt, Comeback och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Trafiksäkerhet med SHINee

 1. Tobias skriver:

  Japaner är alltid kul!

 2. dancingonourown skriver:

  Tobias. De är koreaner och kul är kanske inte rätt ord. Vår mening är absolut inte att förlöjliga asiater.

  Elin. Taemin är det vackraste jag sett på mycket länge. Hans styling är ett mästerverk.

  /j

 3. Tobias skriver:

  Där högg jag i sten. Jag menar naturligtvis inte att skratta åt asiater. Jag tycker bara deras kultur är extremt rolig, med skyltar och ljus och ljud precis överallt. Kolla bara på andra videon

 4. dancingonourown skriver:

  Tobias: Ja, som du kanske märkt har vi förälskat oss i asiatisk kultur. Vi reagerar mest på ord som ”roligt” och ”kul”, som är ord vi diskuterat mycket eftersom de är så problematiska och lätt kan tolkas förlöjligande. Överhuvudtaget är det svårt att veta hur man ska förhålla sig när man blir så fascinerad och uppsluppen i en annan kultur som vi har blivit.

  Johanna: Hah, såklart!

  /e

Kommentarer är stängda.