”she makes me feel sexually confused…”

När man tittar på videor med Amber från tjejgruppen f(x) dyker det alltid upp kommentarer i stil med ”she makes me feel sexually confused…” Amber får unga kvinnor över hela världen att undra om de verkligen är hetero. Typiskt att det behövs en tjej som folk tycker ser ut som en kille för att folk ska tänka efter men sådan är världen. Hon är i vilket fall ett fenomen som behövs och som gör mig glad. Det är nästan så att man kan älska hennes ökända bolag SM för att de vågar låta henne klä sig som hon gjorde innan hon flyttade till Korea från USA. Och för att de, med säkerhet, sagt åt henne att spela på att hon skulle kunna vara intresserad av tjejer. Här rappar hon i den tawanesiska stjärnan Dansons comeback:


/j

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till ”she makes me feel sexually confused…”

  1. Pingback: Var är Amber? | Dancing On Our Own

  2. Pingback: AMBER är verkligen borta | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.