Fanservice deluxe

Gick upp tidigt för att se Music Core. SHINees framträdande var bättre, mycket på grund av Minhos position och bättre kameravinklar. Det är dock tydligt att han saknas i dansen. Och vad är det för fel på Jonghyuns röst? I Up&Down låter den jättebra men i Lucifer extremt ansträngd på ett mindre angenämt sätt. Är låten för svår? Är tonläget för högt?

Vi kollar Super Juniors framträdande av No other från gårdagens Music Bank på repeat. Fanservice deluxe!!! (Fanservice=när man för fansens skull antyder att man är förtjust i varandra.) EunHae ftw! Men hur mår Kyuhyun? Bakfull? Sjuk? Överarbetad? Han döljer det väl när han sjunger men vid 1.52 ser han spyfärdig ut i bakgrunden.

 

/j och e

Annons
Detta inlägg publicerades i Comeback och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Fanservice deluxe

  1. Pingback: SHINees konserter flyttade | Dancing On Our Own

  2. Elin skriver:

    Även om jag har andra låtar som är mina absoluta favoriter musikaliskt sett, så är denna låt uppträdandevisst nr1, just pga fanservicen och faktumet att de totalfjantar sig i bakgrunden helt oseriöst i flera uppträdanden med den här sången 🙂 love it!

Kommentarer är stängda.