Antiklimax

SHINees efterlängtade debut på Music Bank var inte perfekt. Framförallt på grund av dåliga kameramän och att Minho placerats på en stol bredvid scenen. Han fick alldeles för mycket kameratid vilket gjorde att man nästan aldrig fick se övriga medlemmar göra koreografin tillsammans. Oftast syntes endast en eller två medlemmar på bild samtidigt. Minho borde fått komma in på sin rap och sen gått ut. Men bäst hade det såklart varit om hans ben mådde bra. Det är inte samma sak när inte alla fem är på scenen samtidigt.

Dessutom var det något allvarligt fel på Jonghyuns röst. Förkylning? Eller bara sjukt nervös och spänd? Inledningslåten Up&Down var dock perfekt. (Obs OnKey-moment 0.37-0.39!)

/e och j

Annons
Detta inlägg publicerades i Comeback och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.