Bara nästan Minho

Minhos ben är fortfarande inte bra. Hade någonstans tagit för givet att det var frid och fröjd nu. Att de inte skulle våga sätta ett datum om benet inte läkt. I morgon gör SHINee sin comeback på Music Bank. Minho kommer vara med men inte dansa. Det kommer inte vara detsamma. Halva grejjen med SHINee är deras helt sanslösa samspel i koreografierna. Hur alla fem gör rörelserna lika stora och är sjukt tajta.

Neeeeej, stackars Minho. Han som för första gången till och med får sjunga två rader solo i en singel (han rappar bara vanligtvis.) Och hur löser de det här? Får han stå i ett hörn och rappa lite ledset? Kommer de sätta ut en stol mitt på scenen åt honom? Vi såg framemot livestreamningen i morgon jättemycket. Mer än vad vi såg framemot videon. Blä.

/e och j

Annons
Detta inlägg publicerades i Comeback och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.