Inte tackad

Jag har varit kär i Jaejoong i snart ett år. Han är en av de DBSK-medlemmar som inte blir tackade på SHINees skiva. I dag fick jag reda på att han fortfarande röker och för tillfället verkar starkt nedstämd. (Ett finskt fan träffade honom i LA där han varit och spelat in en skiva tillsammans med de två andra som stämt SM.) Många menar att det inte är så konstigt att han röker, många koreaner röker, en nära vän till honom har just tagit livet av sig och han pratar knappast med sin stora kärlek Yunho som står på SMs sida i konflikten. Jag önskar av hela mitt hjärta att han var lycklig.

I dag fick jag även syn på den här bilden och dog några sekunder.

/j

Annons
Detta inlägg publicerades i Oro och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Inte tackad

  1. Pingback: Super Junior snart nära dig! | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.