Shout Out

Vackra Minho rappar. Han gör sitt bästa men det går sådär när han med mörk röst stönar ”My name is Minho” i  låten The SHINee World. Raden har fastnat i mitt huvud och när Minho just skadat sitt ben stönade jag minst tjugo gånger om dagen ”My name is Minho.” Man kan säga att jag på ett kärleksfullt sätt drev med hans oförmånga att lyckas låta övertygande cool. Ett stående skämt jag kanske bör äta upp för det här är faktiskt riktigt, riktigt bra:


Jag håller på att få en allvarlig fix. Efter A-Yo är den enligt mig Shout Out bäst på nya skivan. /j

Annons
Detta inlägg publicerades i Comeback, Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Shout Out

  1. Pingback: Fånleende | Dancing On Our Own

  2. Pingback: I natt drömde jag | Dancing On Our Own

  3. Pingback: Total epic success och total epic fail 16 | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.