Shout Out

Vackra Minho rappar. Han gör sitt bästa men det går sådär när han med mörk röst stönar ”My name is Minho” i  låten The SHINee World. Raden har fastnat i mitt huvud och när Minho just skadat sitt ben stönade jag minst tjugo gånger om dagen ”My name is Minho.” Man kan säga att jag på ett kärleksfullt sätt drev med hans oförmånga att lyckas låta övertygande cool. Ett stående skämt jag kanske bör äta upp för det här är faktiskt riktigt, riktigt bra:


Jag håller på att få en allvarlig fix. Efter A-Yo är den enligt mig Shout Out bäst på nya skivan. /j

Annonser
Det här inlägget postades i Comeback, Spazz och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Shout Out

  1. Ping: Fånleende | Dancing On Our Own

  2. Ping: I natt drömde jag | Dancing On Our Own

  3. Ping: Total epic success och total epic fail 16 | Dancing On Our Own

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s