Unga fagra pojkar som älskar (varandra)

Min favorit i SHINee (och kanske överhuvudtaget favorit) är ledaren Onew. Vår kompis Lars (som vi med stolthet lurat in i k-popberoende) har Almighty Key, även kallad SHINee’s Diva, som favorit. Onew är söt, mjuk och klumpig. Key är vacker, hård och raljerande. Onew smäller upp dörren i huvudet på sig själv och Key fnyser och himlar med ögonen.

Vi är övertygade om att det är ett spel. När de kommer hem slutarbetade efter en lång dag med dansträning och tv-inspelningar kramas de i soffan framför tv:n. De är kära i varandra och vi, tillsammans med tusentals andra fans, samlar bevis på deras kärlek. Samlar på tillfällen där fancams lycka fånga dem med händerna på varandras axlar, hur de för en åttondels sekund sneglar på varandra och ömt ler. Dör inombords av lycka när Onew kittlar Key och han tappar divamasken för några sekunder och blir mjuk och fnissig i Onews armar.

Jag och Lars har en meddelandetråd på Facebook som nästintill bara fokuserar på OnKey (som de kallas som kärlekspar). Bilder på dem, noveller om deras kärlek (så kallad fanfiction) och youtube-klipp. Jag håller på och klipper ihop en youtube-film om dem som Lars fått i födelsedagspresent. Det är en historia om svartsjuka (men troligtvis blir de sams på slutet, de älskar ju varandra och deras kärlek är evig). Det tar tid. Jag vill att den ska bli perfekt så att alla kan förstå deras vackra kärlek. En uppföljare till min tidigare film som bara är lycklig kärlek så fin att det bränner ett hål i mitt hjärta:

/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Unga fagra pojkar som älskar (varandra)

  1. Pingback: Landssorg och paranoia | Dancing On Our Own

  2. Pingback: Dramat fortsätter och OnHo-lycka | Dancing On Our Own

  3. Pingback: Happy Onew sangtae day! | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.