Total epic success och total epic fail 1

Vår variant av ”veckans hiss och diss” som kommer återkomma varje söndag.

Total epic success:

Det dyker ständigt upp nya pojkband i k-popvärlden, varje gång tänker man: finns det plats för ett till? Kan det verkligen vara bra den här gången också? Och nästan alltid efter att första låten släppts tänker man ”JA JA JA!” Kanske kan man i fallet Teen Top undra varför inte Taemin-kopian Niel fick göra solokarriär eftersom hans raspiga tonårsröst känns som något nytt och på många sätt gör hela bandet. Men LÅTEN! Och VIDEON! Det är fantastiskt.

Total epic fail


F(x) är briljanta i vanliga fall. De har Amber som medlem och få låtar i år har varit lika bra som Nu Abo. Deras styling är oftast klockren och ingen annan stil har påverkat oss så mycket att vi verkligen försöker klä oss så, våga blanda olika mönster, ha lager på lager och gigantiska tröjor. Så kommer det här. Ingen Amber, visserligen för att hennes vrist är skadad, men fortfarande ingen Amber. Och kläderna är svarta, svarta och åter svarta. Tajta fodral och tråkiga frisyrer. Varför har man helt plötsligt valt att stajla dem precis som alla andra? Varför har ALLT fantasifullt försvunnit? Stor besvikelse eftersom låten faktiskt är helt okej.

Obs. Vi avvaktar med den totala SHINee-spazzen tills efter att hela videon släppts i veckan. De är naturligtvis också SUCCESS SUCCESS.

/j och e

Annons
Detta inlägg publicerades i Epic success och epic fail och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.