Svag för en sextonåring

Nu har det hänt igen. Jag är snart 28 år, om två dagar fyller Taemin 17. Det är 11 års skillnad. Innan dagens teaser har jag sett Taemin som en söt talangfull liten pojke, men nu vet jag inte längre. Jag sitter med vidöppen mun och tittar på reapeat när han snurrar i luften, tittar förföriskt in i kameran och slänger med håret. Det är svårt att avgöra om han är en kille eller tjej. Det långa håret, sminkningen och androgyna kroppsspråket ger mig rysningar. Hans bolag SM har gjort det förr, 18-åriga Amber har samma effekt på mig. När tjegruppen f(x) vackraste medlem rappar med mörk röst i Nu Abo händer något jag inte riktigt kan kontrollera. Jag väljer att se det som ett litet uppror mot heteronormativiteten istället för något skamligt.

Nu Abo finns översatt till svenska. Vackraste texten:

/j

Annons
Detta inlägg publicerades i Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Svag för en sextonåring

  1. Pingback: Sexscen på toaletten | Dancing On Our Own

  2. Pingback: En fin sak | Dancing On Our Own

  3. Pingback: AMBER? | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.