BOYS LOVE

Jag är kär i Jaejoong men han kommer aldrig att falla för mig. Inte bara för att han är en flickidol jag aldrig träffat utan för att han är upptagen. Han har hittat den stora kärleken. Jag är liksom många andra fans övertygad om att det är Yunho. De var/är medlemmar i samma pojkband DBSK och de säger att de är heterosexuella. Men när deras blickar möts kan vem som helst se att det är mer än vänskap.

Vi är många som skriver noveller om deras kärlek, tecknar bilder av hur de kysser varandra och photoshopar ihop deras händer. Jag har, bland mycket annat, gjort en video till deras, Yunjae som de kallas, ära:

/j

Annonser
Det här inlägget postades i Fanmade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till BOYS LOVE

  1. Ping: Sörby skola | Dancing On Our Own

  2. Ping: Vad fan händer? | Dancing On Our Own

  3. Ping: Sånt jag gör när fredag blir lördag | Dancing On Our Own

  4. Ping: YunJae i mitt hjärta | Dancing On Our Own

  5. Ping: YunJae i Poseidon | Dancing On Our Own

  6. Ping: I natt drömde jag | Dancing On Our Own

  7. Ping: Smakpreferenser | Dancing On Our Own

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s