VM final med Jaejoong

Jag tittar på fotbolls VM med min pappa, det är final. Varje gång kommentatorn nämner den holländske spelaren De Jong hoppar mitt hjärta till för att det låter nästan som Jaejoong.

Jag har under mina 28 år varit kär i tre personer, Taylor Hanson, Martin Persson och Kim Jaejoong. Jaejoong var/är medlem i det sydkoreanska pojkbandet DBSK. (DBSK har världens största fanclub men tre av medlemmarna har stämt sitt bolag SM för orättvisa kontrakt vilket har lett till att de inte arbetar ihop längre. Jag har liksom miljontals andra gråtit över faktumet.) Jaejoong har blivit framröstad som Asiens vackraste man i otaliga undersökningar. Jag gillar egentligen inte att tycka som alla andra. Jag vill vara speciell. Men för Jaejoongs skönhets skull kan jag nöja mig med att vara en i mängden.

Suck… /j


Annons
Detta inlägg publicerades i Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till VM final med Jaejoong

  1. Pingback: Total epic success and total epic fail 11 | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.