Total epic success eller fail?

Okej, vad tycker vi om det här.

I och med bilden på Key börjar fansen överge elementteorin. Aningen märkligt kan tyckas då det enkelt går att dra paralleller till eld med tanke på frisyren. Superhjälteteorin börjar övergå mot något slags warrior-tema: ”Minho = tribal, Taemin = space/futuristic, Onew = 80’s/90’s street gang fighter, Jong = video game inspired warrior, Key = punk inspired warrior”. Andra tänker lite som oss ”post-apocalyptic art-house tribal-chic”.

Allra mest påminner det oss om k-pop i början av 2000-talet:

Vi är nervösa och hoppas att det inte blir lika rockigt. Det kan bli 2010s främsta comeback eller totalt epic fail.

/e och j

Annons
Detta inlägg publicerades i Comeback och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.