Mer hud

Och dagens teaser. Hm. Bar rygg, ett byxben och spretigt hår. Målningarna är tillbaka. Om möjligt ännu mer förvirrad. Fansen är fortfarande inne på fem element som verkar baseras på kinesisk filosofi och Wu Xing (http://en.wikipedia.org/wiki/Wu_Xing). Det skulle troligtvis göra SHINees lead vocalist Jonghyun till Earth (brun). Alternativt japansk godai, lit. ”five great”, vilket skulle göra Jonghyun wind/air, Taemin earth, Minho water och Onew void/sky? Hm. Mycket spännande om medlemmarna får ett varsitt tema då grupper vanligtvis är väldigt enhetliga.

En annan enklare tolkning är att SHINee ska föreställa superhjältar.

I morgon kommer den sista bilden. Inga uppdateringar om det skadade benet.

/j och e

Annons
Detta inlägg publicerades i Comeback och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Mer hud

  1. Pingback: SHINees comeback: mjukporr eller hippie? | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.