Mittbena och retro

Den tredje teasern på SHINees nya koncept är nästan endast förvirrande. Mittbena, hårband och stor läderjacka. Den annars nästintill alltid leende ledaren Onew som allvarligt blickar in i kameran. Från etnonaket och extremsminkat androgyn till osminkad 80/90-talsretro. Många av fansen är upprörda och menar att bilden är sämre än de andras. Tveksam. Övertygad om att SM är fullt medvetna om vad de gör, att allt är planerat in i minsta detalj. Det är SHINee vi pratar om. Inget annat band har så utstuderat välplanerade koncept. Och alltså, hur snyggt är inte mittbena egentligen?

En teori har dock börjat gro bland fansen om konceptet. Kan det handla om fem element? En gissning är: Minho: Vatten (blå), Taemin: Trä (grön) och Onew: Metall (silver). Detta lämnar vind, jord eller eld till de två återståeende medlemmarna Jonghyun och Key vars bilder antagligen dyker upp lördag respektive söndag.

GAAAAAAAAAAAAAAAH! HUR KOMMER DET SE UT NÄR DE ÄR ALLA FEM TILLSAMMANS? OCH HUR KOMMER LÅTEN LÅTA? Fortfarande inget nytt datum för comeback. Hur lång tid tar ett ben att läka?

/e och j

Annons
Detta inlägg publicerades i Comeback och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.