Gå vidare

2PM är det mest dramatiskt fantastiska bandet på k-popscenen. Videorna är mörka och innehåller regn och förtvivlan. Medlemmarna slänger sig  i gymnastikinspirerade koreografier, slår sig för bröstet och skriker.

Sjumannabandet 2PM hade en ledare som hette Jay Park. Jay Park flyttade som tonåring ensam från sitt hemland USA till Seoul för att lära sig att dansa, sjunga och föra sig under JYP Entertainment. Till en början längtade han hem. Han skrev till några vänner över MySpace att han hatade Sydkorea. Långt senare, efter att han debuterat och blivit känd under JYP Entertainment, letade några så kallade antis (alla sydkoreanska pojkband har folk som aktivt hatar dem, de kallar sig själva antis) upp hans gamla MySpace och publicerade de negativa uttalandena om Sydkorea. Skandalen blev så omfattande att Jay Park flydde hem till USA och lämnade 2PM.

Nu har de gått vidare. 2PM som sexmannaband. Jay Park är ensam.

/e och j

Annons
Detta inlägg publicerades i Oro och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.